Spoedtandarts HMC Westeinde Den Haag

Als tandartspraktijk zijn we ons ervan bewust hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te kunnen handelen wanneer er spoed is. Het kan namelijk erg vervelend zijn als u te maken krijgt met ernstige tandpijn of een ander spoedgeval, en u niet snel terecht kunt bij een tandarts. Om die reden hebben wij als tandartsspoedpraktijk in Den Haag een breed scala aan diensten beschikbaar om u te helpen in geval van spoed.

Onze spoeddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat u altijd terecht kunt wanneer er spoed is. U kunt ons bereiken op ons spoednummer en wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Of het nu gaat om een afgebroken tand, een nabloeding of een andere spoedgeval, onze ervaren tandartsen staan altijd voor u klaar.

Gevestigd in het HMC Westeinde ziekenhuis

Het is een groot voordeel dat onze spoedtandartspraktijk gevestigd is in het HMC Westeinde ziekenhuis in Den Haag. Dit komt omdat er bij complexere spoedgevallen altijd meerdere expertises aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld de kaakchirurgie.

Wanneer er sprake is van een ernstig spoedgeval waarbij de hulp van een kaakchirurg noodzakelijk is, dan is het fijn om te weten dat deze expertise binnen handbereik is. In het HMC Westeinde ziekenhuis werken namelijk verschillende specialisten op het gebied van tandheelkunde, waaronder kaakchirurgen. Hierdoor kunnen wij u snel en adequaat helpen, ook bij complexere spoedgevallen.

Daarnaast biedt het HMC Westeinde ziekenhuis als groot ziekenhuis ook andere voordelen. Zo beschikken wij over moderne faciliteiten en de nieuwste technologieën op het gebied van tandheelkunde, waardoor wij u de beste zorg kunnen bieden. Ook zijn er altijd voldoende hulpmiddelen en materialen aanwezig om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Spoedeisende tandartszorg

Niets is zo vervelend als acute tandproblemen. Pijn in uw mond kan onverwachts opkomen en vaak zijn pijnstillers niet voldoende om de pijn te onderdrukken. In dergelijke gevallen is het belangrijk om direct contact op te nemen met de Tandartsspoedpraktijk. Hieronder vindt u enkele situaties waarin het nodig is om direct actie te ondernemen en een afspraak te maken met onze spoeddienst.

Kleine spoedbehandelingen

 • Uitgevallen kroon of vulling
 • Een te hoge vulling
 • Scherpe randen, die beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben
 • Uitstekend of loszittend ijzerdraadje van beugel, die beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben

Spoedbehandelingen

 • Kiespijn (gaatje)
 • Zenuwpijn (endodontische klachten)
 • Pijn na het trekken van een tand of kies, die slecht te onderdrukken is door pijnstillers
 • Ontstekingen van het tandvlees
 • Pijn aan de kaakgewrichten

Acute spoedbehandelingen

 • Afgebroken tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Uitgevallen tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Losse tand of kies na een ongeluk (trauma)
 • Bloeding / nabloedingen na het trekken van tand of kies
 • Opgezwollen wang door ontsteking met slikklachten en koorts

Parkeermogelijkheden bij HMC Westeinde

Als u met de auto naar het HMC Westeinde gaat, is het belangrijk om te weten wat de parkeermogelijkheden zijn en wat de tarieven zijn.

Parkeertarieven bij HMC Westeinde

De parkeertarieven bij HMC Westeinde verschillen afhankelijk van het tijdstip van de dag. Tussen 06.00 uur en 18.00 uur betaalt u € 1,60 per 30 minuten voor de eerste 2 uur, daarna € 2,20 per 30 minuten. Het dagtarief bedraagt € 27,00 en het tarief voor een verloren kaart is ook € 27,00.

Tussen 18.00 uur en 06.00 uur zijn de tarieven goedkoper. U betaalt € 1,20 per 30 minuten. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om met contant geld te betalen in de parkeerautomaten. U kunt alleen met uw pinpas afrekenen.

Locaties van parkeerplaatsen bij HMC Westeinde

Bij HMC Westeinde zijn er verschillende parkeerplaatsen beschikbaar voor invaliden, taxi’s en Kiss & Ride. De parkeerplaatsen voor invaliden bevinden zich bij de ingang van het ziekenhuis aan de Warmoezierstraat. De taxistandplaats bevindt zich aan de Lijnbaanzijde. Kiss & Ride plekken zijn te vinden bij beide entrees van het ziekenhuis.

Routebeschrijving