Spoed Tandarts

Heeft u met spoed een tandarts nodig? Geen zorgen, de Tandartsspoedpraktijk heeft altijd een spoed tandarts bij u in de buurt om u snel en professioneel te helpen.

Contact opnemen

SpoedPoli Alkmaar

SpoedPoli Leiden

HMC Westeinde Den Haag

Spoedpoli Groningen

Spoedtandarts Van Kempen, Zwolle

CWZ Nijmegen

Heeft u een spoed tandarts nodig?

Bij onze praktijk zijn we gespecialiseerd in het verlenen van spoedeisende hulp en hebben we alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat onze patiënten de juiste zorg krijgen op het moment dat ze het nodig hebben. Ons team van ervaren tandartsen en assistenten staat altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om een gebroken tand, een ontsteking of andere tandheelkundige problemen.

Onze moderne spoedpraktijken zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur, waardoor we onze patiënten de beste zorg kunnen bieden. Of u nu dringend behoefte hebt aan een tandheelkundige behandeling of gewoon een controle wilt laten uitvoeren, wij zijn er om u te helpen.

Afspraak maken

KRT tandartsen

Moderne praktijk

Moderne praktijk

Onze spoedpraktijken zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur.

KRT tandartsen

Tandarts spoedpraktijk is aangesloten bij KRT tandartsen.

24/7 bereikbaar

Onze spoedtandartsen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Spoed tandarts bij acute spoed

Onze tandartsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij acute spoed in de nacht wordt een tandarts opgeroepen.

Onze toegewijde tandheelkundige professionals begrijpen dat tandheelkundige noodgevallen onverwachts kunnen optreden en daarom zijn wij altijd beschikbaar om onze patiënten snel en efficiënt te helpen. Wij begrijpen dat pijn en ongemak onmiddellijke aandacht vereisen en daarom zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige problemen snel en grondig worden opgelost.

 

 

Bel: 0900 - 86 02 (€0,90 p/g)